Matematik

Vektorer

28. september 2022 af PierreNie - Niveau: A-niveau

Check den vedheftet fil, har brug for hjælp til disse 2 opgaver.
 

Vedhæftet fil: Mat 412.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2022 af martinus123

Du kan selv lave opgaverne! Kom i sving!


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2022 af Quarr

Hvis determinanten af to vektorer er lig med 0, så er vektorerne parallelle.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2022 af ringstedLC

6)

\begin{align*} \vec{a}\perp \vec{b}\quad &\Rightarrow \vec{a}\cdot \vec{b} &=0 \\ &\Rightarrow \binom{a_1}{a_2}\cdot \binom{b_1}{b_2}=a_1b_1+a_2b_2 &= 0 \end{align*}

7)

\begin{align*} \vec{a}\parallel \vec{b}\quad &\Rightarrow \textup{det}(\vec{a}, \vec{b}) &=0 \\ &\Rightarrow \begin{vmatrix}a_1 & b_1\\ a_2 & b_2 \end{vmatrix} = a_1b_2-a_2b_1 &= 0 \end{align*}

Formlerne findes i FS.


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.