Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp til avance

18. oktober 2022 af ihy - Niveau: C-niveau

Jeg har brug for hjælp til en opgave som lyder: Hvad er salgsprisen pr. enhed, inkl. moms på varen, når der ønskes en avance på 52 % af de variable omkostninger og momsen er på 25%

De variable omkostninger er 2.649.083,97 og variable enhedsomkostninger er 2.649,08


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. oktober 2022 af mathon

                \small \begin{array}{llllll} s_{inc.}&\left ( 2.649\;\mathrm{kr} \right )\cdot 1.52\cdot 1.25 \end{array}


Svar #2
18. oktober 2022 af ihy

#1

                \small \begin{array}{llllll} s_{inc.}&\left ( 2.649\;\mathrm{kr} \right )\cdot 1.52\cdot 1.25 \end{array}

Mange tak


Skriv et svar til: Hjælp til avance

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.