Matematik

Samlede antal

31. oktober 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Har brug for noget hjælp med denne opgave b, har fået lavet a.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2022 af peter lind

a) Du skulle foretage en linær reregression på de da, hvad du også synes at have gjort; hvorfor skriver du derefter N(x) = 448(x+2)-0,1835 ?

b) beregn M(5)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2022 af ringstedLC

#2 b) er forkert. 

\begin{align*} \textup{Ikke-\o ko bedrft.}&:M(x) &=& \;-148.229\,x+3259.24 \\ \textup{\o ko bedrft.}&:N(x) &=& \;448\cdot (x+2)^{-0.1835} \\ \textup{bedrft. i 2017}&: &=& \;M(5)+N(5) \end{align*}


Skriv et svar til: Samlede antal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.