Matematik

Vektorfunktioner

04. november 2022 af ajayisfire (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej venner, jeg kan ikke forstå det her afleveringsopgave, noget der kan hjælpe mig?

Vedhæftet fil: vektorfunktioner.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2022 af Amatøren

a) Her skal du indsætte t = 1 i vektorfunktionen.

b) Her løser du x(t) = 2 og y(t) = 10. Hvis du får det samme tal, går parameterkurven for s gennem punktet P:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2022 af Amatøren

b)

x(t) = 2 <=>

0,5*t2 = 2 <=>

t2 = 2/(1/2) = 4 <=>

t = 2 eller t = -2

__________________________

y(t) = 10 <=>

2*t + 6 = 10 <=>

2*t = 4 <=>

t = 2

Altså går parameterkurven for s gennem punktet P(2,10).


Svar #3
04. november 2022 af ajayisfire (Slettet)

Mange tak min ven


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2022 af Amatøren

Selv tak :))


Skriv et svar til: Vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.