Kemi

Reaktionsskema

07. november 2022 af loui019k - Niveau: C-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til nogle udregninger jeg sidder fast i.. 

Jeg skak ved hjælp af koefficienterne i det afstemte reaktionsskema bestemme stofmængden af de tre andre stoffer og skrive enhederne os..

1. n(O2) = ?  * n(CH4) =

2. n(CO2) = ?  * n(CH4)=

3. n(H2O) = ?  n(CH4) =

Håber nogle kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2022 af Christianfslag

Har du eventuelt reaktionsskemaerne?


Svar #2
07. november 2022 af loui019k

Dette er opgaven jeg mangler en del..


Skriv et svar til: Reaktionsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.