Matematik

Sandsynlighedsregning og statistik

14. november 2022 af laer4324 - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med opgave 2.

Har svaret på opg. 1 og 3

1. Nulhypotese: Fordelingen er 20% røde og 80% grønne

3. 

25 røde

157 grønne

De forventede data er det som ville fremkomme hvis de 25+157=182 udtagne perler fordelte sig med 20% / 80%, dvs.

0,20*182 = 36,4 røde 

0,80*182 = 145,6 grønne


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2022 af peter lind

2. Du skal bare tage n perler tilfældig ud af krukken. Du skal bare vælge om det skal være med eller uden tilbagelægning.

3. Du skal jo undersøge om nulhypotesen kan forkastes og det har du jo ikke gjort. Se din formelsamling side 29 formel 168


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning og statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.