Matematik

Ligning for linjen l

20. november 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Har brug for akuut hjælp, har glemt hvordan man laver det!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2022 af peter lind

se din formelsamling side 13 formel 63 og 64


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2022 af ringstedLC

Opg 4) Skulle nok have været:

\begin{align*} l: &\;a\cdot x+b\cdot y+{\color{Red} c} &&= 0 \;,\;A:(1,2)\;,\;{\color{Red} B}:(3,8) \\ &a\cdot (x-x_A)+b\cdot (y-y_A) &&= 0 \;,\;\binom{a}{b}=\vec{\,n}_l\quad,\;\textup{formel (68)} \end{align*}


Skriv et svar til: Ligning for linjen l

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.