Matematik

Hjælp til mundtlig Mat A dispositioner

07. december 2022 af nurialu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp til mundtlig Mat A dispositioner jeg skal op den 12-12-2022

Vedhæftet fil: Eksamen MAT A.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2022 af Moderatoren

Beskriv den hjælp, som du har behov for. Start med 1. 

Hvilke problemer med at redegøre har du?

Du skal altså:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #2
07. december 2022 af nurialu (Slettet)

4. Differentialligninger 1
Forklar, hvad der forstås ved en differentialligning og dens løsning. Du skal gøre rede for, hvordan man løser forskellige typer af 1. ordens differentialligninger. Herunder skal du udlede den fuldstændige løsning til mindst én af differentialligningerne y'=ky og y'=b-ay

5. Differentialligninger 2
Forklar, hvad der forstås ved en differentialligning og dens løsning. Bevis Panserformlen, dvs. hvis

y'+g(x)y=h(x)
så er den fuldstændige løsning givet ved

y=e^-G(x) intagral h(x)*e^G(x)dx


Svar #3
07. december 2022 af nurialu (Slettet)

#1

Beskriv den hjælp, som du har behov for. Start med 1. 

Hvilke problemer med at redegøre har du?

Du skal altså:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

4. Differentialligninger 1
Forklar, hvad der forstås ved en differentialligning og dens løsning. Du skal gøre rede for, hvordan man løser forskellige typer af 1. ordens differentialligninger. Herunder skal du udlede den fuldstændige løsning til mindst én af differentialligningerne y'=ky og y'=b-ay

5. Differentialligninger 2
Forklar, hvad der forstås ved en differentialligning og dens løsning. Bevis Panserformlen, dvs. hvis

y'+g(x)y=h(x)
så er den fuldstændige løsning givet ved

y=e^-G(x) intagral h(x)*e^G(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2022 af Moderatoren

Yes, så skal du bare beskrive dine problemer med det.


Svar #5
07. december 2022 af nurialu (Slettet)

#4

Yes, så skal du bare beskrive dine problemer med det.

jeg har beskrivet mine problemer i svar#3. På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. december 2022 af Moderatoren

Hmm, det ligner da ellers bare en gengivelse af opgaven? Har du klikket på de links, som din lærer har givet? 
Kan du ikke beskrive dine problemer med opgaven?

Hvad vil du gerne have med i dit oplæg?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. december 2022 af Moderatoren

Du kan fx beskrive dine problemer med: 'Forklar, hvad der forstås ved en differentialligning og dens løsning'. 

Hvad kommer du selv frem til?


Skriv et svar til: Hjælp til mundtlig Mat A dispositioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.