Kemi

Monumættet fedtsyre?

15. december 2022 af Annicca (Slettet) - Niveau: C-niveau
Et spørgsmål lyder således om en monoumættet fedtsyre med cis-opbygning omkring dobbeltbindingen (oliesyre):

“ Hvordan ses det, at fedtsyren er monoumættet?”
Og “ Hvordan ses det, at der er cis-opbygning?”

Billede er vedhæftet.

Tak. :)





Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2022 af Heptan

monoumættet = der er en enkelt C=C binding. 

cis = H'erne er på samme side af dobbeltbindingen.


Skriv et svar til: Monumættet fedtsyre?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.