Kemi

bufferligning

02. januar 2023 af Jette1234567 - Niveau: A-niveau

Hej 

Kan nogen hjælpe med spørgsmål b med udregninger og forkalringer?

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Eksamensopgave.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2023 af Heptan

pH=pK_a+\log \left ( \frac{n-n_s}{n_s} \right )


Skriv et svar til: bufferligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.