Matematik

vektorer i geogebra

23. januar kl. 14:22 af rqufu - Niveau: C-niveau

jeg er seriøst helt lost på hvordan man laver opgave D, nogen som kan hjælpe?

indsætter udregningerne i et nyt vedhæft som en kommentar


Svar #1
23. januar kl. 14:32 af rqufu

her


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar kl. 15:44 af AMelev

Allerførst: Opdater din profil, 9. klasse harmonerer ikke med hverken C- eller B-niveau.

Ad a) Summen af trækkræfterne er jo sumvektoren, som efterspørges i c), så jeg tror, du har ret i, at der skulle have stået "summen af trækkræfternes størrelser". 

Ad c) Afrundingsfejl. √148 = 12.17

Ad d) I GeoGebra i indtastningsfeltet:
va=(4,2), så tegnes vektor a
vb=(8,-4), så tegnes vektor b
vc=va+vb, så tegnes sumvektoren og koordinatsættet bestemmes
Længder: længde(va), længde(vb) og længde(vc)
 


Skriv et svar til: vektorer i geogebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.