Matematik

Hjælp!

24. januar 2023 af ana9191 - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med den vedhæftet opgave og kan virkelig ik finde ud af hvordan jeg kan løse den.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2023 af ringstedLC

a) Han ender i D uanset hvilken af de  to ruter der vælges:

\begin{align*} \overrightarrow{AB}+\overrightarrow{BC}+\overrightarrow{CD} &= \overrightarrow{AD} \\ \overrightarrow{AB}_a+\overrightarrow{BC}_a+t &= \overrightarrow{AD}_a \\ t &= ... \end{align*}

NB. Skriv en sigende titel.


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.