Fysik

elektrisk felt

26. januar kl. 17:41 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej sp

Jeg har haft problemer med at lave disse opgaver. Jeg har lavet nogle af dem, men ved ikk helt om det er rigtigt. Er der en hjælpende hånd, der kan hjælpe med dem alle. Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar kl. 17:46 af Mahmoud1112

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar kl. 07:17 af Moderatoren

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar kl. 08:49 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar kl. 09:08 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{c)}\\&& E\cdot r^2=\textup{konstant}\\\\&\textup{halveret feltstyrke:}\\&& \left (\frac{1}{2}\cdot E \right )\cdot \left (2\cdot r^2 \right )=\textup{konstant}\\\\&& {r_2}^2=2\cdot {r_1}^2\\\\&& r_2=\sqrt{2}\cdot r_1\\\\&& r_2=\sqrt{2}\cdot \left ( 5.29\cdot 10^{-11}\;\mathrm{m} \right )=7.48\cdot 10^{-11}\;\mathrm{m} \end{array}


Skriv et svar til: elektrisk felt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.