Fysik

Radioaktive

30. januar kl. 16:48 af Adl9 - Niveau: B-niveau

Har brug for akuut hjælp til opgave 7, kan slet ikke finde ud af det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar kl. 10:49 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{7)}\\&& 0.01\cdot A_0=A_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{T_{\frac{1}{2}}}}\\\\&&0.01= \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{40\;\mathrm{h}}}\\\\&& \log(0.01)=\log\left ( \frac{1}{2} \right )\cdot \frac{t}{40\;\mathrm{h}}\\\\&& t=\frac{\log(0.01)}{\log\left ( \frac{1}{2} \right )}\cdot \left ( 40\;\mathrm{h} \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Radioaktive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.