Matematik

mat

17. februar 2023 af laura0003 - Niveau: B-niveau

jeg har virkelig brug for hjælp til en opgave.

h(t) = 4.375t2 + 3.525t + 2.565

a) hvor lang tid går der før bolden rammer gulvet?

b) bestem den maskimale højde for bolden 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2023 af ringstedLC

En kasteparabel vender grenene nedad. Det vil sige, at a < 0.

Du får hjælp i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2065734, hvor funktionen også er opskrevet forkert:

NB. Skriv sigende titler, ikke mindst for din egen skyld!


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2023 af peter lind

a) Løs ligningen h(t) = 0

b) Du k an enten bruge toppunktsformlen eller løse ligningen h'(t) = 0

Har du skrevet h(t) rigtig op ? Den ser forkert ud. Læg hellere den originale opgave ind på siden.


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.