Kemi

hjæælp

13. april 2023 af rasmus2525 - Niveau: A-niveau

tegn strukturformel for:

a. 2-methylhexan

b. 3-ethyl-2-methylheptan 

c. 4-ethyl-2,3,4- trimethyloctan

d.5-ethylecan

e. 5-butyl-2,4-dimethylnonan

f. 3,3-diethylpentan


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2023 af mathon

\small \begin{array}{llllll}\textbf{a.}\\& C-C-C-C-\overset{\overset{CH_3}{|}}{C}-C \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2023 af mathon

\small \small \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{b.}\\& C-C-C-C-\overset{\overset{C_2H_5}{|}}{C}-\overset{\overset{CH_3}{|}}{C}-C \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}\textbf{c.}\\& C-C-C-C-\overset{\overset{C_2H_5}{|}}{\underset{\underset{CH_3}{|}}{C}}-\overset{\overset{CH_3}{|}}{C}-{\overset{\overset{CH_3}{|}}{C}}-C \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. april 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}\textbf{d.}\\& C-C-C-C-C-\overset{\overset{C_2H_5}{|}}C-C-C-C-C \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2023 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{e.}\\& C-C-C-C-\overset{\overset{C_5H_{11}}{|}}{C}-\overset{\overset{CH_3}{|}}{C}-C-\overset{\overset{CH_3}{|}}{C}-C \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. april 2023 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}\textbf{f.}\\& C-C-\overset{\overset{C_2H_5}{|}}{\underset{\underset{C_2H_5}{|}}{C}}-C-C \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. april 2023 af mathon

korrektion:

                          \small \small \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{e.}\\& C-C-C-C-\overset{\overset{{\color{Red} C_4H_{9}}}{|}}{C}-\overset{\overset{CH_3}{|}}{C}-C-\overset{\overset{CH_3}{|}}{C}-C \end{array}


Skriv et svar til: hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.