Kemi

Styrkekonstant og omdannelsesgrad

14. april 2023 af Basm0031 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, har lige et kort spørgsmål. Afhænger syrens styrkekonstant og omdannelsesgrad af syrens koncentration og hvorfor???


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2023 af mathon

Syrens styrkekonstant, \small k_{s}, er stofspecifik og derfor ikke afhængig af syrens koncentration.


Svar #2
15. april 2023 af Basm0031 (Slettet)

Nåå ok, tusind tak:D


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2023 af mathon

Omdannelsesgraden,\small \alpha, afhænger af
pH-værdien:
                               \small \small \alpha=\frac{1}{1+10^{pK_s-pH}} 
 


Svar #4
16. april 2023 af Basm0031 (Slettet)

Takk:D


Skriv et svar til: Styrkekonstant og omdannelsesgrad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.