Matematik

Cobwebdiagram.

19. april 2023 af StudentPoll - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg er blank med denne her vedhæftet opgave. Hvordan skal jeg tilgå den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2023 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2023 af peter lind

y1 = g(7)

y2 = g(g7))


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2023 af SuneChr

yn = g o g o ... o g(7)       hvor antal o = n - 1


Svar #4
20. april 2023 af StudentPoll

Jeg forstår ikke hvad cobwebdiagram er, og jeg undskylder, men jeg forstår hellere ikke jeres svar.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. april 2023 af peter lind

Du kan for eks. se https://www.youtube.com/watch?v=VpCctsHjiGM   

Der er flere videoer på youtube

Ifølge definitionen er y1 = g(y0) = g(7)

Tilsvarende  for de følgende y2 = g(y1) = g(g(7))

o.s.v. eller alment

yn+1 =g(yn)

g(yn) finder du ved at gå ind på kurven og aflæse.


Svar #6
20. april 2023 af StudentPoll

Jeg forstod cobweb diagrammet, men jeg ved stadig ikke, hvordan jeg skal jeg tilgå opgaven. Og jeres svar forstår jeg hellere ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. april 2023 af peter lind

Hvad forstod du ikke?


Svar #8
20. april 2023 af StudentPoll

det hele.


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. april 2023 af peter lind

Det kan jeg ikke bruge til noget. Hvornår gik du først i stå?


Brugbart svar (1)

Svar #10
20. april 2023 af SuneChr

y0     Markér 7 på 1.aksen. Gå lodret op herfra indtil den krumme kurve.
        Gå vandret hen og aflæs på 2.aksen.
        Afsæt den aflæste værdi på 1.aksen og gør det samme som før.
        Sådan fortsættes indtil et givent antal gentagelser.
        Hvis gentagelserne er uden grænse, vil grænseværdien, hvis den eksisterer, være skæringspunktet
        krum kurve og den rette linje i diagrammet.
        Man kan vise, at det er afgørende, om linjen har hældningskoefficient < 1 , 1 , > 1.
        Kig på en af de sikkert mange videoer der er til rådighed. 






 


Brugbart svar (1)

Svar #11
20. april 2023 af M2023

#10.

Vedhæftet fil:2070348.png

Skriv et svar til: Cobwebdiagram.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.