Kemi

Omdannelsesgrader

22. april 2023 af Adl9 - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til denne opgave:

Beregn hydrogenfluorids omdannelsesgrader ved koncentrationer på 10^-1 M, 10^-3 M og 10^-6 M.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2023 af Heptan

K_s=c_s\cdot \frac{\alpha^2}{1-\alpha}


Skriv et svar til: Omdannelsesgrader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.