Matematik

trigonometriske ligning

02. maj 2023 af em99 - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har brugt langt tid på denne opgave, men er i tvivl omkring hvordan den skal løses ( den skal løses uden hjælpemidler) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2023 af ringstedLC

a)

\begin{align*} \tan(x) &= \left (\frac{\sin(x)}{\cos(x)} \right ) &&\textup{formel (125)} \end{align*}

I formel (126) har du udvalgte trig. fkt.-værdier.


Skriv et svar til: trigonometriske ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.