Matematik

vektor

31. maj kl. 20:59 af fiemn88 - Niveau: A-niveau

hej, 

jeg skal gøre rede for dobbeltpunker og bestemmelse af disse. 

jeg kan sagtens gør rede for dobbeltpunkterne, men kan jeg bestemme dobbeltpunkertene uden beregninger. - så det bliver redegørende. Håber at spørgsmålet giver mening. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni kl. 01:45 af SuneChr

Dobbeltpunkt, hvis det eksisterer, for grafen for vektorfunktionen
\overrightarrow{s}(t)=\binom{x(t)}{y(t)}
findes ved at løse to ligninger med to ubekendte.
Om de to ubekendte parametre t1 og t2 gælder
\overrightarrow{s}(t_{1})=\overrightarrow{s}(t_{2})  og ligningssystemet
x(t1) = x(t2)   ∧   y(t1) = y(t2)   ∧   t1 ≠ t2


Svar #2
01. juni kl. 05:20 af fiemn88

Tak. Lige hvad jeg manglede ??

Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.