Kemi

Hjælp til AAS

06. juni kl. 20:24 af Fanansa - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Jeg kan ikke lige dreje den her opgave. Er der nogen, der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. juni kl. 12:51 af Heptan

Hmm jeg tror du skal bestemme en slags procentvis afvigelse mellem kontrol og ekstern standard. Står der noget i dit pensum om GF% (genfindingsprocent?)?

Forslag:

GF%=\frac{0,128}{0,106}\cdot \frac{2,500}{3,000}\cdot 100%=101%

idet Lambert-Beers lov: A = clε.


Skriv et svar til: Hjælp til AAS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.