Matematik

Optimering

15. august 2023 af ana9191 - Niveau: A-niveau

Hej jeg sidder med denne opgave og kan virklige ikke løse den eller kom videre


Svar #1
15. august 2023 af ana9191

.


Svar #2
15. august 2023 af ana9191

.

Vedhæftet fil:IMG_6857.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #3
15. august 2023 af ringstedLC

\begin{align*} h_{maks} &\Rightarrow A_{T,\;maks} \end{align*}

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. august 2023 af mathon

                                     \begin{array}{llll} h=x=\sqrt{9-y}\\\\ h_{max}=\sqrt{9-0}=3 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. august 2023 af M2023

#0. Jeg indsætter opgaven:

Vedhæftet fil:trekantopgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. august 2023 af M2023

#0. Opgave løst i Geogebra:

Vedhæftet fil:trekantareal.png

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. august 2023 af ringstedLC

#6 er ikke rigtig.


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.