Matematik

Hvordan finder jeg den manglende pris og indekstallet for juni måned.

22. august 2023 af maja8460 - Niveau: B-niveau

Hey

jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal regne mig frem til at finde prisen og indekstallet for æg i juni måned. Er der nogen der kan forklar mig hvordan jeg skal regne det ud?

opgaven er et billedet, så den lægger som en vedhæftet fil.

tak på forhånd<3

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Svar #1
22. august 2023 af maja8460

 
Vedhæftet fil:Dok1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #2
22. august 2023 af mathon

                                 \begin{array}{lllll} \textup{Junipris:}&\left ( 24.50\;\mathrm{kr} \right )\cdot 1.04^5 \end{array}


Svar #3
22. august 2023 af maja8460

hvordan finder jeg så indekstallet?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2023 af StoreNord

Du skal nu beregne, hvor mange procent juniprisen er af januarprisen.
Det er mere end 100 procent.


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg den manglende pris og indekstallet for juni måned.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.