Matematik

Residual

27. august 2023 af Fatima1602 - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har lidt svært med opgaven, håber der nogle der vil hjælpe. Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Dok4.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2023 af ringstedLC

a) 

\begin{align*} \textup{Residual}_P &= \bigl|y_P-f(x_P) \bigr | &&\textup{formel (161)} \end{align*}

b)

\begin{align*} f(x)=0 &= -0.28x+8.48 \\ x &= ...\;(\textup{\aa r\,efter\,\aa r\,2000}) \end{align*}

 NB. Vedhæft meget gerne billedfiler, og ikke Word dokumenter!


Skriv et svar til: Residual

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.