Matematik

Opstil forskrift

30. august 2023 af blis1204 - Niveau: C-niveau

Hej! Sidder med følgende opgave som jeg har brug for lidt hjælp til at komme i gang med, da jeg ikke helt forstår det med omvendt proportionalitet

Vedhæftet fil: m.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2023 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. august 2023 af mathon

Når to variable er omvendt proportionale,
er deres produkt lig med en konstant.
.

                             \small \small \begin{array}{llllll} F\cdot r^2=8\\\\ F=\frac{8}{r^2} \end{array}


Skriv et svar til: Opstil forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.