Kemi

Reaktionskema

31. august kl. 15:52 af lime04 - Niveau: C-niveau

Hej!

Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig med at afstemme dette reaktionskema?

C7H16   +   O2   -->   CO2   +   H2O

På forhånd tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august kl. 16:56 af mathon

                                \small \begin{array}{lllll} C_7H_{16}\:+\;11\,O_2\;\longrightarrow \;7\,CO_2\;+\;8\,H_2O \end{array}


Svar #2
04. september kl. 16:30 af lime04

#1

                                \small \begin{array}{lllll} C_7H_{16}\:+\;11\,O_2\;\longrightarrow \;7\,CO_2\;+\;8\,H_2O \end{array}

Men hvordan? Kan du hjælpe med det? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september kl. 17:42 af mathon

Begynd med                             

                           \small \begin{array}{lllll}&& C_7H_{16}\:+\;\,O\;\longrightarrow \;\,CO_2\;+\;\,H_2O\\\\ \textup{Afstem }C\textup{:}\\&& C_7H_{16}\:+\;\,O\;\longrightarrow \;7\,CO_2\;+\;\,H_2O \\\\ \textup{Afstem }H\textup{:}\\&& C_7H_{16}\:+\;\,O\;\longrightarrow \;7\,CO_2\;+\;8\,H_2O\\\\ \textup{Afstem O\textup{:}}\\&& C_7H_{16}\:+\;22\,O\;\longrightarrow \;7\,CO_2\;+\;8\,H_2O\\\\ \textup{som fuldst\ae ndigg\o res:}\\&& C_7H_{16}\:+\;11\,O_2\;\longrightarrow \;7\,CO_2\;+\;8\,H_2O \end{array}
                                      
        


Skriv et svar til: Reaktionskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.