Matematik

Vektorer

31. august 2023 af clutterghost - Niveau: B-niveau

Hjælp jeg er super forvirret hvad jeg gør her og hvorfor.

(Se vedlagte PNG)


Svar #1
31. august 2023 af clutterghost

se png her


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2023 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. august 2023 af mathon

                               \small 0\degree< \angle\left ( \overrightarrow{m},\overrightarrow{p} \right )< 90\degree


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2023 af ringstedLC

fordi:

\begin{align*} \cos(v) &= 0=\frac{\vec{m}\cdot \vec{\,p}}{\left |\vec{m} \right |\cdot \left |\vec{\,p} \right |} &&\Rightarrow \vec{m}\cdot \vec{\,p}=0 \\ v &= 90^{\circ} &&\Rightarrow \vec{m}\perp \vec{\,p} \\ \cos(v) &> 0< \frac{\vec{m}\cdot \vec{\,p}}{\left |\vec{m} \right |\cdot \left |\vec{\,p} \right |} &&\Rightarrow {\color{Red} \vec{m}\cdot \vec{\,p}>0} \\ 0^{\circ}<v &< 90^{\circ} &&\Rightarrow v=\textup{spids} \\ \cos(v) &< 0> \frac{\vec{m}\cdot \vec{\,p}}{\left |\vec{m} \right |\cdot \left |\vec{\,p} \right |} &&\Rightarrow \vec{m}\cdot \vec{\,p}<0 \\ v &> 90^{\circ} &&\Rightarrow v=\textup{stump}\end{align*}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.