Kemi

akutelle koncentration

09. september kl. 21:22 af Luvna - Niveau: C-niveau

Hvad er den aktuelle koncentration af Fe3+ og SO42- i 0,010 M Fe2SO4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september kl. 21:36 af mathon

Hvad er den aktuelle koncentration af Fe2+ og SO42- i 0,010 M FeSO4?

                 \small \left [ Fe^{2+} \right ]=\left [S{O_4}^{2-} \right ]=c\left ( FeSO_4 \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september kl. 00:26 af M2023

#0. Hvad er den aktuelle koncentration af Fe3+ og SO42- i 0,010 M Fe2SO4?

Du mener nok Fe2(SO4)3...?!


Svar #3
10. september kl. 06:08 af Luvna

Nej det står som Fe2SO4


Skriv et svar til: akutelle koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.