Matematik
Find n og p
14. september kl. 19:03 af
Hans2004
-
Niveau: A-niveau
Hvordan finder jeg n og p så jeg kan løse den følgende ligning?
På forhånd tak!
På forhånd tak!
Vedhæftet fil: IMG_0944.jpeg
Svar #2
14. september kl. 19:30 af Hans2004
#1
#0 Hvad er n og p?
N = antal
P = sandsynlighed
Tænker i forhold til formlen for middelværdi og spredning, hvor man skal kende disse værdier.
#0 Hvad er n og p?
N = antal
P = sandsynlighed
Tænker i forhold til formlen for middelværdi og spredning, hvor man skal kende disse værdier.
Svar #4
14. september kl. 19:49 af peter lind
Det er middelværdi og spredning i normalfordelingen, der spørges om. Se din formelsamling side 43 formel 265 og 266
Skriv et svar til: Find n og p
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.