Matematik

Vektorer

27. september kl. 14:58 af line339 - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig med denne?

kan det passe at svaret er 

a= (3,-4)

b= (-2,3)

a+b= (1,-1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september kl. 15:17 af peter lind

 a = (x, y)    |a| = kvrod(x2+y2)


Svar #2
27. september kl. 15:22 af line339

Tusind tak, ja selvfølgelig, havde vist stiret mig blind på den


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.