Matematik

Differentialligninger

01. oktober 2023 af laurahansen4343 - Niveau: A-niveau

Er der en, der ved om man finder linjeelemenetet ved at benytte substitution i denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2023 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. oktober 2023 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llllll}&& y{\, }' =3\cdot x-2\cdot \sqrt{y}\\\\ y{\, }' \textup{ i }(3,25)\textup{:}&&3\cdot 3-2\cdot \sqrt{5^2}=9-2\cdot 5=-1\\\\\textup{linjeelement }\textup{i }(3,25)\textup{:}&&\left ( 3,25,-1 \right )\\\\\\ \textup{tangent i }(3,25)\textup{:}&&y=\left ( -1 \right )\cdot (x-3)+25\\\\&& y=-x+28 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2023 af ringstedLC

#0: Det er ikke altid, at diff.-ligninger skal løses for at besvare opgaven.


Svar #4
01. oktober 2023 af laurahansen4343

Tak for hjælpem mathon!!


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.