Matematik

hastighed og tid

02. oktober kl. 16:10 af skakk - Niveau: 8. klasse

Lars har en knallert. Han kører tit på besøg hos kæresten. Hvis han kører med 30 km/timen i gennem

snit, og det tager ham 16 min at nå frem:

a) Hvad er så afstanden fra Peters hus og hen til hans kæreste?

b) Hvor langt kan han køre på en time og 45 min med den gennemsnitsfart

plis hjælp jeg får stå den ikke for forkla meget gerne hvordan du har løst den


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober kl. 16:29 af peter lind

a) strækning = hastighed*tid = 30km/timen *16/60 timer

b) strækning = 30km/time*7/4 timer


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober kl. 18:09 af ringstedLC

Til opgaveforfatteren: 

Hvis Lars bor i Peters hus og tit besøger hans kæreste, skal han nok snart finde sig et andet sted at bo.

Hvis Lars bor et andet sted, mangler der oplysninger.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober kl. 23:26 af SuneChr

ad # 2     ja, - de unges kæresteforhold er en gåde:

a) Hvad er så afstanden fra Peters hus og hen til hans kæreste?
Her kan kæresten være Peters, men kan også være Lars' .


Skriv et svar til: hastighed og tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.