Matematik

Vaesthastighed

04. november 2023 af SkolleNørd - Niveau: B-niveau

Hej nogle der kan hjælpe med at fortælle mig noget om væksthastig og foto under


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2023 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}&& f(x)=20.7+49.3\cdot 0.965^x\\\\\textup{V\ae ksthastighed:}\\&& f{\, }'(x)=49.3\cdot 0.965^x\cdot \ln(0.965)=-1.75642\cdot 0.965^x \end{}


Skriv et svar til: Vaesthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.