Kemi

Haster

18. november kl. 23:56 af SkolleNørd - Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe med denne testopgave som jeg har fået tildelt som øvelse???
Det er nummer 2 i denne opgave

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november kl. 09:33 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november kl. 09:47 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&\textup{Stofm\ae ngde-}\\&\textup{koncentrationer:}\\&& c(H_2)=\frac{5.0\;\mathrm{mol}}{120\;\mathrm{L}}&=&0.04167\;\mathrm{M}\\\\&& c(I_2)=\frac{10.2\;\mathrm{mol}}{120\;\mathrm{L}}&=&0.08500\;\mathrm{M} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november kl. 10:04 af mathon

                                                 \small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{}\\&& H_2\,_{\textit{(g)}}\;+\;I_2\,_{\textit{(g)}}\;\rightleftharpoons \;2\,HI\,_{\textit{(g)}} \end{}

Dannelse af 9.2 mol HI,
kræver forbrug af: 
                                            4.6 mol H2
                                og
                                            4.6 mol I2

\small \small \begin{array}{llllll}\textbf{b)} \\&\textup{Resterende molm\ae ngder}\\& \textup{ved ligev\ae gt af:}\\&& H_2\textup{:}&\left ( 5.0-4.6 \right )\;\mathrm{mol}&=&0.4\;\mathrm{mol}\\\\&& I_2\textup{:}&\left ( 10.2-4.6 \right )\;\mathrm{mol}&=&5.6\;\mathrm{mol} \end{}
    


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november kl. 10:18 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll}\textbf{c)} \\&\textup{Ligev\ae gtskonstanten}\\& \textup{ved den h\o je temperatur:}\\&& \frac{n\left ( HI \right )^2}{ n(H_2) \cdot n \left (I_2 \right )}=\frac{\left (9.2\;\mathrm{mol} \right )^2}{\left ( 0.4\;\mathrm{mol} \right )\cdot \left (5.6\;\mathrm{mol} \right )}=37.79 \end{}


Svar #5
19. november kl. 15:13 af SkolleNørd

#3
                                                 

Dannelse af 9.2 mol HI,
kræver forbrug af: 
                                            4.6 mol H2
                                og
                                            4.6 mol I2


Hvordan ved du at det er 4,6

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november kl. 15:34 af ringstedLC

Der bruges lige mange mol af hver af gasserne.


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.