Matematik

Trigonometri

25. februar kl. 12:55 af Mille2000 - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan være behjælpelige med hvordan jeg skal gå til den her opgave. Jeg skal løse den i Maple, så tager gerne imod nyttige Maple kommandoer også. På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar kl. 13:00 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar kl. 13:02 af mathon

                  \small \begin{array}{lllllll} \left |AB \right |=\frac{200}{\tan(24\degree)}-\frac{200}{\tan(32\degree)}=129.14 \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar kl. 16:17 af ringstedLC

Vedhæftet fil:_0.png

Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.