Matematik

relativ væksthastighed

29. marts kl. 16:17 af lollipopmaa - Niveau: B-niveau

heyyy, er der nogle der kan hjælpe mig med at løse denne opgave ved brug af Ti-Nspire? Mange tak på forhånd ??????


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts kl. 16:25 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts kl. 16:32 af ringstedLC

a)

Sæt M = 3000 og bestem V ved at bruge:

\begin{align*} y=\log(x) &\Leftrightarrow x=10^{\,y} &&\textup{formel (94)} \end{align*}

b)

\begin{align*} \log\bigl(V(M)\bigr) &= -1.64-0.27\,\log(M) \\ V(M) &= (...) \end{align*}


Svar #3
29. marts kl. 16:49 af lollipopmaa

Tusind tak for svaret. I opgave b, betyder det at resultatet er v(m) ? ((0.022909)/(m^(0.27))) ?


Svar #4
29. marts kl. 16:50 af lollipopmaa

eller er det nok bare at skrive funktionen V(M)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. marts kl. 17:10 af ringstedLC

At bestemme en funktion betyder at opstille  forskriften.

Du har for mange betydende cifre. Begræns antallet eller indstil til eksakt beregning.


Svar #6
29. marts kl. 17:12 af lollipopmaa

mange tak!


Skriv et svar til: relativ væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.