Matematik

Matematik eksamen A

27. maj kl. 14:12 af Hans2004 - Niveau: A-niveau
Hey har været så heldig at trække mat a skriftlig eksamen, står dog i det problem jeg har lidt problemer med finde frem til hvilke regler jeg skal bruge for at løse og nå frem til resultater der er vedhæftet

På forhånd tak!
Vedhæftet fil: IMG_2402.jpeg

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. maj kl. 15:02 af OliverHviid

Det er en sammensat funktion. Anvend at (f(g(x)))'=f'(g(x))*g'(x)

hvor f(x)= x2 og g(x)= 2x2-3


Skriv et svar til: Matematik eksamen A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.