Matematik

procent

18. september kl. 10:51 af Emmafrancken - Niveau: C-niveau

Købsprisen for en maskine er 12300 kr.

Hvor stor bliver fortjenesten i kroner, når fortjenesten beregnes til 24%?


Svar #1
18. september kl. 10:52 af Emmafrancken

ved det ik


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september kl. 11:19 af mathon

Spørger du om
                              Fortjenesten ved købet
        eller
                              Fortjenesten ved et videresalg?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september kl. 14:03 af AMelev

Fortjenesten er 24% af købsprisen, altså 0.24·12300 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september kl. 14:32 af mathon

Fortjenesten ved købet:

                                             \left(\frac{12300\;\mathrm {kr}}{1.24} \right )\cdot 0.24


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.