Kemi

Ligevægtskoncentrationer

22. oktober 2024 af Bumbum113 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg ville bare spørge om i synes jeg har gjort dette korrekt. Ved nemlig ikke om det jeg har gjort er rigtigt


Svar #1
22. oktober 2024 af Bumbum113

Hov glemte at srkive at spørgsmålet var Barium og strontium fældes med 0,5 M opløsning af Na_2SO_4. Antag at der anvendes en dråbe Na_2SO_4 opløsning (0,05 mL) i overskud, at pH i opløsningen er 1 og totalrumfanget er 1 mL


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2024 af mathon

Da \small \left[S{O_4}^{2-} \right ]>0

                                  \small \left[S{O_4}^{2-} \right ]=\frac{-K+\sqrt{K^2+4\cdot K\cdot c}}{2}


Svar #3
24. oktober 2024 af Bumbum113

Tak kan det passe svaret er 0,0177 M?


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. oktober 2024 af mathon

#3
          Ja.


Skriv et svar til: Ligevægtskoncentrationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.