Matematik

GAFFELFORSKRIFT! Hjælp med opg 5.

17. december 2020 af Usshhhh - Niveau: A-niveau

Hey, nogle der kan hjælpe med opg 5? lidt besværligt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2020 af mathon

                        \small \small \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{Opgave 5 b}\\& g(x)=\left\{\begin{array}{lll} x^2-4x+6&x\leq 5\\ -x+15&x>5 \end{array}\right.\\\\ \textup{Evt. l\o sning(er)}\\ \textup{til }x^2-4x+6=6\mid x\leq 5\\& x^2-4x=0\\\\& x(x-4)=0\\\\& x=\left\{\begin{matrix} 0\\4 \end{matrix}\right.\\\\\\ \textup{Evt. l\o sning}\\ \textup{til }-x+15=6\mid x> 5\\& -x+15=6\\\\& -x=-9\\\\& x=9\\\\ \textbf{Konklusion:}\\& x=\left\{\begin{matrix} 0\\4 \\9 \end{matrix}\right. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2020 af StoreNord


Skriv et svar til: GAFFELFORSKRIFT! Hjælp med opg 5.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.