Matematik

er (f(x)*g(x))' = (f*g)'(x)

07. april 2011 af miand (Slettet) - Niveau: A-niveau

ja er (f(x)*g(x))' = (f*g)'(x)

hurtigt svar ønskes


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2011 af TorbenA (Slettet)

Nej, bestemt ikke! Regnereglen siger, at

(f(x)·g(x))' = f '(x)·g(x + f(x)·g '(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Jo, det er da korrekt. De to udtryk er ækvivalente. (f·g)(x) er jo en kortform for f(x)·g(x) .


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2011 af TorbenA (Slettet)

Sorry, Andersen har ret. Jeg tænkte på en anden almindelig misforståelse.


Skriv et svar til: er (f(x)*g(x))' = (f*g)'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.