Matematik

gennemsnit

08. april 2011 af MathildeKDC (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner man gennemsnitet af noget?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man dividerer summen af objekternes egenskaber med antallet af objekter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2011 af BabseBritta (Slettet)

Fx gennemsnittet af 5,6 og 7 = 6, da 5+6+7 = 18

De 18 skal deles med 3, da vi har tre tal at gøre med (5,6,7) = 18/3 = 6


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2011 af Alkymisten (Slettet)

Sagt på simpelt dansk: plus alle tallene sammen for derefter at dele med antallet af tallene


Skriv et svar til: gennemsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.