Matematik

Matematik log i eksp . funktioner

09. april 2011 af camillaa23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Sidder lidt fast i dette spørgsmål 

Vis at regnereglen for logaritmer kan være nyttig ved isolering af n i formlen kn=k0*(1+r)^n


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2011 af Sebrm (Slettet)

Du skal bruge regnereglen, log(ax)=x·log(a), til at nedsænke n.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2011 af GertJES (Slettet)

Du kan ikke isolere n uden logaritme, da det kræves at du får eksponenten "ned".

n = ln(K/K0)/ln(1+r)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2011 af mathon

evt.

        ........n = ln(K/Ko) / ln(1+r)  =  log(K/Ko) / log(1+r)


Skriv et svar til: Matematik log i eksp . funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.