Matematik

bestem størrelsen f(x) = x + Δx

10. april 2011 af spørg mig (Slettet)

 hej alle sammen jeg er i gang med min matematik rapport og er gået i stå dinne opgave :

bestem størrelsen f(x) = x + Δx og forklar hvad den betyder

jeg ved simpelthen ikke  hvad jeg skal gøre ?  men jeg skal gøre det både for en lineærfunktion, eksponentielfunktion og potensfunktion.

nogen der kan hjælpe mig ? :)

på forhånd tusind tak :)


Skriv et svar til: bestem størrelsen f(x) = x + Δx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.