Matematik

bestem størrelsen f = (x+Δx)

10. april 2011 af spørg mig (Slettet)

 hej alle sammen jeg er i gang med min matematik rapport men er gået i stå i denne opgave : bestem størrelsen f = (x+Δx) og forklar med ord hvad den betyder... jeg ved ikke helt hvad og hvordan jeg skal gøre det :S .. er der nogen der kan hjælpe mig? :)

på forhånd tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2011 af NejTilSvampe

hvad drejer det sig helt præcist om?

Har du en tegning eller et eller andet? For det er jo bare en eller anden arbitrer funktionsværdi og kommer helt an på konteksten hvad det skal betyde.


Skriv et svar til: bestem størrelsen f = (x+Δx)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.