Matematik

3 gange (2x + 3)

10. april 2011 af Demonn (Slettet) - Niveau: 10. klasse

3 gange (2x + 3)

jaa ja kan altså ikke finde ud af det >_<


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2011 af mathon

                  3·(2x) + 3·3


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. april 2011 af Sofistic (Slettet)

Gang hvert led med 3.

6x + 9


Svar #3
10. april 2011 af Demonn (Slettet)

Mange tak for svarene


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2011 af pige24 (Slettet)

3(2x+3)=6x+9

Du sætter 3 udenfor en parents, og derefter ganger ind i parentesen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 #4:

Man sætter ikke 3 uden for parentes, da 3 allerede står uden for parentesen.


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2011 af Sofistic (Slettet)

#5 har ret!


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. april 2011 af NejTilSvampe

#5 og #6 :p det KAN man da godt, selvom det er en omvej.

3(2x+3) = 3*3(2/3x+1) = 6x+9  ^^ hilsen flueknepperen.


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 #7:

Jeg udelukker ikke muligheden, men man vil aldrig gøre det.


Skriv et svar til: 3 gange (2x + 3)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.