Matematik

Er mine besvarelser korrekte?

10. april 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

trænere>0

Der er flere end 0 trænere

b 1/2(drenge+piger)=45

Den ene Halvdel er drenge og den anden halvdel er piger.

Hvilke tal opfylder at.

c 450<t<520

9 går op i (t-1)

t er ulige og 5 går op i t. t=460

d 40<t<50

3 og 5 går ikke op i t. t=49

Er mine besvarelser rigtige?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 Det er rodet stillet op, og derfor svært at se.

Kan man dele 45 op i to halve, uden at skære en person over?

Er 460 ulige?


Svar #2
10. april 2011 af pige24 (Slettet)

Så b har ingen løsning.


Svar #3
10. april 2011 af pige24 (Slettet)

c find hvilke tal mellem 450 og 520 der er delelig med 5.Og er en større end noget der er deleligt med 9.T er ulige.

Giver c 455?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 #3:

Er 454 deleligt med 9?


Svar #5
10. april 2011 af pige24 (Slettet)

4#ja.

Er det korrekt at der ikke er nogen løsning på b.


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 Prøv at skrive hele opgaven ind.


Svar #7
10. april 2011 af pige24 (Slettet)

b 1/2(drenge+piger)=45

Sådan.Er det korrekt at der ikke er nogen løsning?


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. april 2011 af Anxyous (Slettet)

Hvad er pointen med opgaven?


Svar #9
10. april 2011 af pige24 (Slettet)

Hvad formlen betød.

Den ene halvdel er piger og den anden halvdel er drenge.Men der er 45 i alt, så må de jo nødt til at skære en person over.


Skriv et svar til: Er mine besvarelser korrekte?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.