Matematik

nul reglen

13. april 2011 af face007 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg har det lidt svært med denne her opgave. Jeg ved at man skal bruge 0 reglen men kan ikke komme viderer:

Løs ligningen (x-1)(x+3)7=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. april 2011 af Anxyous (Slettet)

Du burde meget gerne have styr på nulreglen på A-niveau.

x - 1 = 0   v   x + 3 = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. april 2011 af mathon

hvis én af faktorerne er nul er produktet nul

              hvilken værdi skal x have for, at (x-1) bliver nul

              hvilken værdi skal x have for, at (x+3) bliver nul


Svar #3
13. april 2011 af face007 (Slettet)

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: nul reglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.