Matematik

Løst korrekt ?

18. april 2011 af 215 (Slettet)

 CAS'es Solve og andre lette omveje har gjort at min logiske tilgang til at løse simple ligninger er væk.. ville derfor spørge om denne er løst korrekt ?

Vedhæftet fil: udregning.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2011 af NejTilSvampe

hvis f(x) = x^2 - kx  og g(x) = kx

x^2 - kx = kx

x^2 - 2kx = 0

x(x-2k) = 0

x = 0 v x = 2k

Så ja, du kommer til det rigtige før eller siden :p


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

CAS-programmerne er djævelens værk. Jeg har set folk bestå mat A uden at kunne løse en ligning i hånden. Skræmmende.


Svar #3
18. april 2011 af 215 (Slettet)

 #1 men tilgangen ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2011 af NejTilSvampe

#3 - det er jo rigtig nok, men disse trin er ret mærkelige i mine øjne :p

x^2 - kx - kx = 0

x(x - k - k) = 0

x = 0 v x -2k =0

Men det er jo smag og behag, din tilgang er helt bestemt korrekt.


Svar #5
18. april 2011 af 215 (Slettet)

 når.. ja, lidt unødvendigt..


Svar #6
18. april 2011 af 215 (Slettet)

#2

men på den anden side en lille trøst for mig, så behøvst jeg ikke at være helt skræmt over mat eksamen :P


Skriv et svar til: Løst korrekt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.